Επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου

Στις 19 Δεκεμβρίου 2014 το τμήμα Project Α4 για την Οργάνωση και εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου, με συνοδούς καθηγητές τη Γιάννου Βασιλική (Φιλόλογο, υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης) και τη Μοσχοβίδου Σουζάνα (Φιλόλογο), στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος "Γνωριμία με τη Βιβλιοθήκη"για μαθητές Λυκείου. 

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν από τις βιβλιοθηκάριους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και συμμετείχαν σε προτότυπα ομαδικά παιχνίδια, που στόχο είχαν να εξοικιωθούν με το δεκαδικό σύστημα ταξινόμησης Dewey των βιβλιοθηκών και να γνωρίσουν τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να προσανατολιστεί σε οποιαδήποτε βιβλιοθήκη. Οι νικητές επιβραβεύτηκαν με βιβλία.

Θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε από αυτή τη θέση τους υπαλλήλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για τη φιλοξενία τους, την ευκαιρία για γνώση που πρόσφεραν στους μαθητές καθώς και τονς ευχάριστο χρόνο που μας πρόσφεραν. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για τη δωρεά βιβλίων που ακολούθησε, ώστε να εμπλουτιστεί η σχολική μας βιβλιοθήκη.






















Σχόλια